Skip to main content

Anna lahjaksi hyvän olon lahjakortti!

Nyt voit ostaa itsellesi tai läheisellesi hyvinvointia Napra Clinicin verkkokaupasta lahjakorttien muodossa hierontaan ja naprapatiaan.

Lahjakortit hierontaan ja naprapatiaan saat maksettua suoraan verkkokaupassamme. Voit tuotesivulla kirjoittaa vastaanottajan nimen, sähköpostiosoitteen ja viestin, jolloin heti maksun yhteydessä lahjakortti lähtee hänen sähköpostiin. Lahjakortista tulee paitsi virtuaalinen lahjakortti, niin myös tulostettava pdf. Voimassaoloaika lahjakorteille on 12 kk.

Lahjakortin voi käyttää Turun ja Kaarinan toimipisteissämme valittuun lahjakortin osoittamaan hoitoon. Riittää että lahjan saajalla on sähköpostissa lahjakortti tallessa, puhelinta ja viestiä vilauttamalla todennamme lahjakortin paikan päällä.

Lahjakortin saaja voi varata hoidon puhelimitse, sähköpostilla tai nettiajanvarauksella. On kuitenkin hyvä varmistaa, että on oikea hoito, paikka ja aika valittuna ettei tule yllätyksiä. . Jos tulee kysyttävää voi aina soittaa 045 783 233 78 tai lähettää sähköpostia info@napraclinic.fi.

Osta lahjakortti